Onze maatregelen om de cursus veilig te kunnen geven

De cursus zal altijd worden gegeven in een geschikte ruimte waar de 1,5 meter gewaarborgd kan worden. U zit dus 1,5 meter van elkaar verwijderd.

Tijdens de cursus zal u altijd de reanimatie oefenen op een eigen pop met schone longen, na afloop van de training vervangen wij altijd de longen. Er wordt tijdens de cursus dus niet gewisseld van pop en u beademd steeds op dezelfde pop.

Er zijn middelen beschikbaar tijdens de cursus voor goede handhygiëne

Wat verwachten wij van u?

• We schudden geen handen
  • We houden 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van een ander
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Heeft u deze klachten? Stuur een mail voor de cursus naar info@stichtingreanimatieonderwijs.nl, liefst 12 uur voor aanvang van de cursus.
  • Heeft een huisgenoot thuis koorts en/of benauwdheid? Dan blijft u ook thuis. Als u 24 uur lang geen klachten heeft, bent u welkom op de cursus

Onze instructeur houd zich ook aan bovenstaande regels / afspraken.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site